Új jelentkezési mód:
a 2017 ELEIKO Európa és Nyílt Nemzetköri Masters Bajnokságra
 
Tekintettel arra, hogy április utolsó harmadában rendezik Új- Zélandon a Masters Játékokat, az Európai bajnokságot a szokásostól eltérően későbbre hirdették meg. Az újonnan megválasztott, IWF Masters elnök asszony Denise  Offermann (Ciprus) a következők szerint tájékoztatott bennünket a fenti aktuális versenyről és az újszerű modern nevezési módról:
Az idei Európa bajnokság „2017 ELEIKO Európa és Nyílt Nemzetközi Masters Bajnokság” néven kerül lebonyolításra Svédországban Halmstad városban a nevezett súlyzógyártó új üzemének felavatása jegyében.
Időpont: 2017. augusztus 11-19
Verseny színhelye: Eleiko HQ Skackelvagen 1 Halmstad, Sweden 
Nevezési díj: 130 Eurónak megfelelően 42.000 Ft/fő.
Nevezési határidő hivatalosan: június 15., azonban legalább 10 nappal előtte kérem az indulni szándékozók jelentkezését és a díj megküldését a számlámra, vagy kézpénzben!
A versenyre való regisztrációt ezen túl, mindenki elvégezheti személyesen is a www.masterswlreg.com honlapon a szokásos adatok bevitelével. Ezt elküldve (rákattintva „submit registration”-ra visszajelzés érkezik majd az elfogadásról. Akkor lesz teljes a jelentkezés, ha a nevezési díj is megérkezik, amit majd összegyűjtve – az eddigi szokásos módon – fogom elküldeni.
Két érmet osztanak : egyet az EB –ért és egyet a nyílt nemzetközi versenyért. Csak az európai országok versenyzői nyerhetnek EB érmet. A verseny idején az edzési lehetőség egy „gyms”-ben lesz Halmstad központjában közel minden szállodához.
Odautazás pl. repülővel Koppenhágába a reptérről induló vonattal kb. 2 óra 20 perc, ott a vasútállomás közelében vannak a szállodák. Szabályos busz közlekedik Halmstadból, mely kb. 18 perc alatt az Eleiko HQ-hoz érkezhet.
További információ: www.masterswlchampionship.com honlapon található.

               Fábik Béla masters  titkár