A Katasztrófavédelem 2017 évi sport kitüntetettjei (1)  Az MRSSZ tárgyjutalmával (1)
Az év végén a Belügyminisztérium és a rendvédelmi szervek 2017. évi országos pontszerző bajnokságainak eredményeit december 7-én hirdették ki a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ, Rendészeti Szervek Kiképző Központjában. Az ünnepségen adták át a Magyar Rendészeti Sportszövetség elismeréseit azoknak a kollégáknak is, akik idei sporteredményeik, illetve a Belügyminisztérium sportjának szervezése során nyújtott kimagasló munkájuk miatt arra érdemesnek bizonyultak. 
Vincze P. Márton úrtól, a Magyar Rendészeti Sportszövetség elnökétől a szövetség tárgyjutalmát vehette át 2017-es kiemelkedő sporteredményeiért Dr. Muhoray Árpád ny. pv. vezérőrnagy, a ZTE masters súlyemelője, az Magyar Súlyemelő Szövetség Masters Bizottságának elnöke, – aki a 2017-ben az országos bajnoki címe mellé elnyerte az Új-Zélandon tartott Masters Világjátékok és a Világbajnokság ezüstérmét, a svédországi Masters Súlyemelő Európa Bajnokság és az Eleiko Nyílt Nemzetközi Súlyemelő Bajnokság második helyezéseit, majd Olaszországban az Alpok-Adria Nemzetközi Masters Súlyemelő Kupa bronzérmét is.
Eredményes súlyemelő sporttevékenysége mellett közéleti és tudományos munkásságáért pedig az év végén a Magyar Környezetvédelmi Egyesület a „Hermann Ottó Emlékérem a Környezeti Kultúráért” kitüntetést adományozta Dr. Muhoray Árpád számára a Magyar Polgári Védelmi Szövetség és a Magyar Környezetvédelmi Egyesület Magyar Tudomány Napja alkalmából szervezett tudományos ülésén.
A képeken Dr. Muhoray Árpád a tárgyjutalom átvétele után, illetve a Katasztrófavédelem kitüntetett spotvezetőivel és sportolóival a belügyminisztériumi ünnepségen.