Tudnivalók a résztvevők számára
Az idei Masters EB. – mely már szakmai körökben közismert – Budapesten kerül megrendezésre a MAFC Súlyemelő Szakosztály és az Ózdi Súlyemelő és Fittness Club szervezésébe.
Verseny időpontja: 2018. június 16-23.
Helyszín:Budapesti Műszaki Egyetem Sport Központ
                              111 Budapest, Bertalan Lajos u. 4-6. 
Nevezési díj: 115 Euro
Jelentkezések az Európai Masters Bizottság által kifejlesztett online regisztrációs rendszeren keresztül tehetők meg versenyzőnként. Ugyan ezen a helyen kell közvetlenül  befizetni  a nevezési díjat az alkalmazás segítségével. 
 A regisztráció és a fizetési határidő: 2018. április 30.                                    
A regisztrációs rendszer számítógépes címe: www.materswlreg.com. Itt megkeresendő a „Registration OPEN: 2018 European Masters…stb. A REGISTRATION OPEN-re klikkelni és a Personal Information részt kijelölni. Tájékoztatásul : a legjobb összetett – best total – az utóbb 6 hónapban teljesített, és nem lehet kevesebb, mint a kor és súlycsoport minőségi szintje. Versenyzőknek ajánlják kezelőorvosuk felkeresését egészségi állapotuk megállapítása céljából. Ha a versenyzőnek gyógyszert kell szednie, azt orvosilag pl. kórházi leletekkel annak szükségességét igazolni kell, ha tartalmaz a tiltólistán lévő alkotókat.
A négy szakaszból álló piros betűs rész egyetértése esetén YES kijelölése, majd a végén „Payment” = fizetés rész elintézése.
A szervezők által összeállított web-oldalon (http://emwc2018.mafcssz.hu) több és friss információ találhatók.
A regisztráció megkezdése előtt szükséges kiváltani erre az évre érvényes masters vagy normál versenyzői kártyát az MSSZ-ben.
Kérem azokat, akik a fenti kártya birtokában sikeresen regisztráltak és a befizetést is elintézték értesítsenek engem, mert a magyar versenyzők neveit el kell küldenem az Európai Masters Bizottság részére, igazolva,hogy ők tagjai a hazai mastersek hivatalos szervezetének.
Fábik Béla